Elismerés

2024.03.15. 14:00

Cseh-Egyed Bernadett kapta 2024-ben a Vas Népe és a vaol.hu Nívódíját

Manapság egy nőnek számos helyzetben és szerepben kell helytállnia. Cseh-Egyed Bernadett kolléganőnk is családanya, szerető feleség és nem mellesleg kiváló újságíró is. A Vas Népe és a vaol.hu idei Nívódíját ő vehette át.

Vaol.hu

Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztő adja át a díjat Cseh-Egyed Bernadett újságírónak

Fotó: Szendi Péter

Ahogyan a korábbi években, úgy idén is a magyar sajtó napját megelőzően a szerkesztőség kollégái titkos szavazással döntötték el, hogy ki kapja meg az idei Nívódíjat. A kollégák Cseh-Egyed Bernadettnek szavaztak bizalmat, aki 2020 novembere óta erősíti a Vas Népe és a vaol.hu csapatát. 

Fotó: Szendi Péter

Legyen szó gazdasági témáról vagy Celldömölk fontos ügyeiről, annyi biztos, hogy Betti lelkiismeretesen szállítja és írja olvasóinknak a híreket. Ha kell panasznak megy utána, ott van a sajtótájékoztatókon, mindig tudja milyen idő várható, ha pedig arra van szükség gumicsizmát húz, hogy gazdaságokba látogasson, vagy a kiskertek tulajdonosait, kertészetek vezetőit faggassa az aktuális teendőkről.  Két gyönyörű gyermek édesanyja és a szintén szakmabeli fotós férjének, Gábornak hű társa. Elszántságát, sokoldalúságát, megbízhatóságát és teljesítményét az idén kollégái is díjazták. Gratulálunk Bettinek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában