Előzetes

2024.05.10. 07:00

Családi repülőnap Szombathelyen - Vendég lesz Besenyei Péter világbajnok vadászpilóta

Szárnyalj velünk a felhők felett! – a Szombathelyi Repülőklub ezzel invitál mindenkit a Családi Repülőnapjára május 11-12-én.

Vaol.hu

Egy egész hétvége a repülés varázsában telhet, sokak számára felejthetetlen élmény, ahogy a szabadság és a magasság összetalálkozik. Repülőklub pilótái a magasba visznek bárkit, aki szeretné megtapasztalni a gravitáció határait, és megérezni a szárnyalás érzését. Különleges vendégek lesznek: Besenyei Péter, a világhírű műrepülő pilóta és a Red Bull Air Race keresztapja, valamint a szombathelyi közönség visszatérő nagy kedvence a háromszoros világbajnok vadászpilóta Vári Gyula.

Természetesten további programokkal is igyekeznek kedveskedni a repülés szerelmeseinek. A rendezvény számtalan izgalmakat rejt. Nevéből is adódik, egy könnyed kikapcsolódás várható az egész család részére. Kicsik és nagyok, a repülés és a sport szerelmesei, vagy a szabad ég alatt időt tölteni vágyó vendégek egyaránt jól érezhetik magukat.

A rendezvényre a nézők számára a belépés díjtalan. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában