Mint a filmekben

2024.03.28. 15:47

Újabb leendő Tündérszépek fotósunk kamerája előtt - Így zajlott a második kör

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket az idei Tündérszépek versenyre, de az eddigi beérkezett jelentkezések alapján mi már megkezdtük a munkát a beválogatott szépségkirálynő-jelöltekre.

Gáspár Eszter

Szendi Péter, a Vas Népe fotósa munkában

A fotózás folyamata pont úgy történt, mint a filmekben, csak nálunk nem dübörgött hozzá hangos popzene. Ami azért is előnyös volt, mert így hallották egymást, akik a kamera két oldalán álltak, folyamatos volt a kommunikáció a felek között.

A fotósunk végig segítette a lányokat, tanácsokat adott a szépségkirálynő-jelölteknek, hogy hova tegyék a kezüket, merre fordítsák a lábukat, vagy éppen merre dobják a hajukat. Az elkészült képekre rendszeresen ránéztek, hogy elégedettek-e a látottakkal, kell-e változtatni valamin, próbáljanak-e még ki egy másik beállítást.

A pózolás mellett a lányoknak egy adatlapot is ki kellett tölteniük kedvenc dolgaikról, hogy azokat később bemutathassuk az olvasóknak. Azonban tapasztalataink szerint, míg az étel és ital kedvenceiket szinte azonnal meg tudták nevezni, a kedvenc zene kiválasztása nehezebben ment, gyakran szükség volt a zenei alkalmazások lejátszási listájának előhívására a segítség érdekében

A lányok három portfólióban mutatták meg magukat a szombathelyi stúdióban, a hétköznapi, alkalmi viselet mellett nem hiányozhatott a fürdőruha és az elegáns ruhadarab sem.

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-étől jelentkezhetnek a Vas vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Vas vármegye szépségei Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában