Reakció

2024.05.10. 16:19

Kocsis Máté: Dobrev Klára megint az uniós pénzek megfúrásával kérkedett

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferencék a kormányzásuk alatt is mindent megtettek azért, hogy „elvegyenek bármit az országtól, az emberektől”.

MW

Dobrev Klára, a DK, MSZP, Párbeszéd európai parlamenti listavezetője egy kampányrendezvényen

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

„Már megint a jó öreg aknamunka! Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek. (Értsd, ne emelkedjen a tanárok és óvónők bére, ne legyenek kórház- és útfejlesztések, és folytathatnánk.)” – reagált a Demokratikus Koalíció (DK) EP-választási listavezetőjének kijelentéseire a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője. 

Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc felesége

büszkén vállalja, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre, és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot,

a kormánypárti politikus szerint ez „lenyűgöző arcátlanság”, és annak a jele, hogy a DK eljutott a csúcsra vagy a gödör aljára – nézőpont kérdése.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett, hogy Gyurcsány Ferencék a kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy „elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk”.

Kocsis Máté úgy véli, nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak Gyurcsányékban, és ennek a választásokon hangot is adnak 2010 óta.

Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!

– buzdít bejegyzése végén választási részvételre a fideszes politikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában