Labdarúgás

2024.05.10. 13:16

Nem kapott licencet a Szombathelyi Haladás

Pum András

Forrás: VN/archív

Fotó: Cseh Gábor

Mint ismert, a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata - pénzügyi gondok miatt - elsőre nem kapta meg a 2024/25-ös másodosztályú bajnokságra szóló klublicencet. A vasiak a megadott határidőig - múlt péntekig - beadták a hiánypótlást. Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága ma ismét összeült és újra elutasította a vasiak licenckérelmét.

"Az Elsőfokú Licencadó Bizottság a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. nemzeti első osztályú (NB I) licenckérelmét elutasította. Az Elsőfokú Licencadó Bizottság döntése ellen a döntés kézhezvételétől számított nyolc napon belül lehet fellebbezést benyújtani, melyről döntést a Fellebbviteli Licencadó Bizottság hoz. A 2024/25-ös bajnoki szezonra licencet kapott klubok végleges listáját az MLSZ legkésőbb 2024. május 31-ig köteles megküldeni az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) felé." - olvasható az mlsz.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában