Női labdarúgás

2024.05.04. 11:00

Ki-ki meccset vív a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

A soroksári együttes a 7. helyen áll 21 ponttal, egy hellyel és egy ponttal előzi meg a 8., 20 pontos Haladás Viktóriát. A Soroksár öt forduló óta veretlen, három győzelmet és két döntetlent gyűjtött be, legutóbb 4-1-re verte a már kiesett Fehérvár FC-t. A Dukon Béla irányította soroksáriak legeredményesebb játékosa a korábbi szombathelyi futballista, Nagy Vanessza nyolc góllal. Soroksáron szerepel a korábbi Haladás Viktória-játékos, Rugovics Boglárka is. A Haladás Viktória öt vesztes mérkőzés után a legutóbbi fordulóban pontot szerzett odahaza a Szekszárd (2-2) ellen. Az őszi bajnokin Kovács Virág és Marlo Sweatman (11-esből) találatával 2-0-ra nyert a Haladás Viktória.

- Ki-ki meccset vívtunk a soroksáriakkal - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. - A Soroksárhoz tavaly nyáron sok játékos érkezett, idő kellett, mire összeállt a csapat. Mivel az FTC fiókcsapatáról beszélünk, így fiatal, egyénileg jól képzett, motivált játékosok alkotják ellenfelünk keretét. Látványos, kombinatív futball jellemző a Soroksárra. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ráadásul a meccs előtt jópár órát utaznunk is kell. Továbbra is vannak sérültjeink, de eredményesen akarunk szerepelni szombaton.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában