Átadó

2024.05.10. 19:01

Díjazták a tekéseket - Véget ért a 2023/2024-es városi amatőr bajnokság - fotó

A Gravitáció győzelmével ért véget a 2023/2024-es városi amatőr tekebajnokság – ünnepélyes díjkiosztón jutalmazták a legjobbakat.

Tóth Gábor

Fotó: © Cseh Gábor

Az I. osztályban 13, a II. osztályban pedig nyolc tekecsapat versengett egymással a 2023/2024-es kiírásban. Az őszi szezonban 125, a tavasziban pedig 135 játékos lépett pályára – vagyis népszerű a bajnokság, sok amatőr sportolót mozgat meg. Az I. osztályban a Gravitáció lett a bajnok.

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által lebonyolított pontvadászat a hivatalos, ünnepélyes díjkiosztóval ért véget – a nagy odafigyeléssel megrendezett ünnepségen részt vett a városvezetés is. Több elismerés, díj is gazdára talált – kietettek magukért a szervezők. Hárman pedig különdíjban részesültek a tekesportban eltöltött több évtizedes sikeres munkásságukért, pályafutásukért: Molnár Gyula, Ruck József és Benkovics Piros érdemelte ki e rangos elismerést.

Az I. osztály végeredménye: 1. Gravitáció (Vincze József, Horváth Péter, Czibók Gyula, Magdics Péter, Nagy Lászó, Pkler Zoltán, Pegán Péter, Kovács János, Stairics Tamás, Czibók Ádám) 44 pont, 2. Jáki Agrár (Domján Tímea, Hollósi Norbert, Bárdosi Gergő, Biró András, Pungor György, Pungor István, Szíj Péter, Málovics Martin, Zelles Imre) 43 pont, 3. Royal Vasi Sekolo Kft. (Kóczfán Róbert, Kercselics Tamás, Hammer Bálint, Szele Tamás, Horváth István, Németh Viktória, Bencsik Lajos, Németh Herbert, Tóth Csaba, Cser László) 38 pont. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában