Motiváció

2024.05.07. 14:20

Viszlát méhlegelők, patkányvackok - Jagodits Zsuzsa videóit követően rendbe szedték a Derkovitsot

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Jagodits Zsuzsa

„Itt járok a Bem József utcában, és ahogy látszik, térdig ér a gaz” – mondta megosztott videójában Jagodits Zsuzsanna. A Fidesz–KDNP képviselőjelöltje úgy látja, nem ez az egyetlen probléma, ami a Derkovitson élők számára különösen nagy gond, és veszélyforrást jelent. Szerinte a gondozatlan aljnövényzet mellett a cserjék metszése sem történik meg a megfelelő módon. – Emiatt aztán nagyon sok helyen találkozunk rágcsálóirtókkal, hiszen elszaporodtak a patkányok, és ez is óriási problémát okoz sokak számára – fogalmazott Jagodits Zsuzsanna - így írtunk korábban a Derkovitson uralkodó állapotokról.

Jagodits Zsuzsanna, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjének kedden megosztott posztjából kiderül, hatásosak voltak a korábban megosztott bejelentkezései. 

- Úgy fest, mindenre van idő, pénz, munkaerő, csak akarni kell.. - kezdi bejegyzését. - Sokan jelezték felém, hogy mennyire meglepte őket, hogy hosszú idő óta, végre a teljes városüzemeltetés beköltözött a Derkovitsra, s hogy mennyire ráfért. Mi lesz így a méhlegelőkkel, patkányvackokkal, nem tudom... Mi nem siratjuk őket, az biztos - írja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában