Választás 2024

2024.05.08. 11:47

Eldurvult a szombathelyi kampány - Lenkai Nóra jogi lépéseket tesz

Úgy tűnik, eldurvult a szombathelyi kampány. Lenkai Nóra jogi lépéseket tesz a legújabb baloldali vádakkal szemben - erről közösségi oldalán posztolt. A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje szerint a baloldal által alkalmazott lejárató propaganda még egy ok, ami miatt változásra van szükség Szombathelyen.

Vaol.hu

Lenkai Nóra, a Fidesz-KDNP szombathelyi polgármesterjelöltje visszautasította a vádakat

Fotó: Fotó: VN-archív

"Az utazási költésgtérítés felvétele miatt nem jelentkezhetett be Lenkai Nóra a szombathelyi albérletébe" címmel közölt cikket kedden az ugytudjuk.hu.  

Közösségi oldalán reagált szerda délelőtt Lenkai Nóra, aki visszautasította azokat a vádakat, mi szerint pénzügyi visszaélést követne el.  Közölte azt is: soha egy fillér útiköltség-térítést sem vett fel az egyetemtől. 

Aki hazugságot állít rólam, az ellen jogi lépéseket teszek. Természetesen ebbe az ügybe meg is fogom tenni. Erre lenne szüksége a szombathelyi közéletnek és a tájékozódni szándékozó polgároknak? Még egy ok, amiért változás kell!

- olvasható a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének szerdai posztjában. 

Lenkai Nóra megerősítette: 

(...) olyan kampányt folytatok és olyan Szombathelyben hiszek, ahol nincs hazug, személyeskedő, félelemkeltő, lejárató propaganda! Ahol tisztelik egymást a politikai ellenfelek! Ettől a hozzáállásomtól senki el nem téríthet!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában