Nagy örömmel fogadták őket

2024.05.01. 09:31

Lenkai Nóra és Pehi Orsolya közös látogatása a Johanneum-Nyugdíjasotthonban

A Johanneum-Nyugdíjasotthon lakóival találkozott Pehi Orsolya, a FIDESZ-KDNP képviselő-jelöltje, és Lenkai Nóra polgármesterjelölt, hogy megismerjék az intézményt és megvitassák annak jövőjét érintő kérdéseket.

Csabai Bernadett

Forrás: Unger Tamás

Nagy örömmel fogadták az idősotthon lakói Pehi Orsolyát és Lenkai Nórát. - Az ott lakóknak bemutattuk a polgármesteri programomat egy kötetlen beszélgetés formájában, utána megtekintettük az intézményt a és átbeszéltük az elmúlt évek fejlesztéseit és azokat a problémákat, amik még megoldásra várnak - nyilatkozta a FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje. A fejlesztendő területekhez sorolta a belső tér felújítását, valamint a parkolóhelyek hiányát a Johanneum előtti területen. Ezek a problémák nemcsak az intézményt érintik, hanem közvetlenül befolyásolják a környék lakóit és az ott élők mindennapjait. A buszmegálló hiánya a közelben további kihívást jelent, mivel a tömegközlekedés fontos szerepet játszik az idősek és a környék lakóinak mobilitásában – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában