Vén diák

2024.05.04. 15:46

„Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni" – A Bolyai-gimnázium ballagásán jártunk - fotók

Három osztály végzősei ballagtak szombaton az ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban.

Tóth Katalin

Forrás: Szendi Péter

Elsőként a 12. évfolyamhoz és külön az osztályokhoz szólt Papp Tibor igazgató: a 12. A-hoz, amely elsősorban a sportokban volt kimagasló, miközben a tanulmányi eredményük a 12. évfolyamra 4,84 lett. A 12. B-hez, amely elmélyedt a tudományokban és a 12. C-hez, amely ugyancsak kitűnő eredményeket tud felmutatni.

– Ti bolyaisok voltatok, bolyaisok vagytok és mentalitásban, a tudás iránti tiszteletben egész életetekben bolyaisok maradtok! Mindannyian tehetségesek vagytok valamiben, de ezt most már nektek kell kamatoztatni – hangsúlyozta. Majd megköszönte az osztályfőnökök és társosztályfőnökök, a tanári kar munkáját, a szülőknek, nagyszülőknek pedig, hogy kiváló fiatalokat neveltek.

A végzős osztályokból egy-egy diák Bolyai-érmet kapott. A kitüntető megbecsülést a 12.A osztályból Horváth Dániel; a 12. B osztályból Jakab Máté, a 12. C osztályból Rába Boróka érdemelte ki.

Papp Tibor az Anna and the Barbies és Kiss Tibi dalszövegével búcsúzott a végzősöktől: „Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni!”

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában