Sürgősen rendezni kell

2024.05.06. 20:49

Illés Károly: áldatlan állapotok uralkodnak a belvárosi tömbbelsők környékén - videó

Sürgősen rendezni kell a belvárosi tömbbelsők helyzetét – hívja fel a figyelmet Illés Károly legutóbbi Facebook-videójában.

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Illés Károly

A Fidesz belvárosi képviselőjelöltje a Malom u. 2. mögötti tömbbelső bejáratától jelentkezett be, ahol, mint arról beszámolt, áldatlan állapotok uralkodnak a hónapokkal ezelőtt felbontott bejárat miatt. A videóban felhívja a figyelmet: a terület közterületnek minősül, így az nem a házhoz, hanem a szombathelyi önkormányzathoz tartozik. - Úgy gondolom, hogy nem megfelelően gondozza a város ezt a területet. A lakók nem tudnak parkolni – hangsúlyozza, majd példaként említi még a Deák Ferenc u. 76. tömbbelsőt és a Karinthy Frigyes és Deák Ferenc utcák határolta tömbbelsőt is, ezekben, mint mondja, szintén megoldatlan a helyzet. Illés Károly az önkormányzat illetékes osztályától megtudta: a Malom utcában a bejáró a hó végére le lesz aszfaltozva.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában