Feljelentést tettek

2024.04.29. 10:42

Választás 2024: Több fideszes képviselőjelölt plakátját is megrongálták Szombathelyen

Illés Károly, Ágh Ernő, Ferenczy Balázs, dr. Árvai György és Németh Krisztián fideszes jelöltek plakátjait megrongálták Szombathelyen. Illés Károly és dr. Árvai György feljelentést tett. Választás 2024 - ezek a legújabb történések.

Vaol.hu

 - Illés Károly, Ágh Ernő, Ferenczy Balázs, dr. Árvai György és Németh Krisztián fideszes jelöltek plakátjait megrongálták Szombathelyen. Illés Károly és dr. Árvai György feljelentést tett. Választás 2024 - ezek a legújabb történések.  

Választás 2024
Több fideszes képviselőjelölt plakátját is megrongálták Szombathelyen - Választás 2024

Mint arról már tegnap már beszámoltunk Ferency Balázs, a Fidesz-KDNP szombathelyi képviselőjelöltjének plakátjait megrongálták Szombathelyen. 

Közben kiderült, más fideszes képviselőjelöltek plakátjai is hasonló sorsra jutottak. Illés Károly is a facebookon számolt be arról, hogy több plakátját megrongálták. Mint írta: "Természetesen a feljelentést megtettem. A térfigyelő kamerákat már vizsgálják. Az okozott kár mértéke jelentős." 

Ágh Ernő, Németh Krisztián és dr. Árvai György plakátjait is megrongálták. Dr. Árvai György is feljelentést tett az ügyben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában