Választás 2024

2024.04.20. 10:46

Kondora István és csapata is már gyűjti az ajánlói aláírásokat

"Elkezdtük az ajánló aláírások gyűjtését a választásra" - közölte szombat reggel közösségi oldalán Sárvár polgármestere, Kondora István.

Kondora István és csapata már gyűjti az ajánlói aláírásokat Sárváron

Fotó: VN/Facebook

"Átvettük az aláírásgyűjtő íveket, és elindultak jelöltjeink a nyolc körzetben!" - írta Kondora István, aki a Fidesz polgármesterjelöltjeként újabb öt évre kéri a sárváriak bizalmát. 

Kondora István megosztotta a kormánypártok sárvári képviselőjelöltjeinek névsorát is, aszerint az 1. számú egyéni választókerületben Varga Károly, a 2. számúban Németh Ernő,  3. számúban dr. Máhr Tivadar, a 4. számúban Kampelné Kozlovszki Marianna, az 5. számúban Németh Róbert, a 6. számúban Vinter István, a 7. számúban Kondora István, a 8. számúban pedig Varga Jenő méretteti meg magát. 

"Kérem a támogatásukat jelöltjeink számára a június 9-i önkormányzati választásokon, hogy lendülettel és tapasztalattal folytathassuk a városépítő munkát!" - zárta bejegyzését Kondora István. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában